Incredibil. Copilă de 6 ani supusă la perversiuni sexuale de un băiețel de 11 ani, în timpul unui joc! Totul a fost filmat

Scene incredibile în orașul Aninoasa, unde o copilă de numai 6 ani a fost pusă să facă sex oral unui băiețel de 11 ani în timpul unui joc de ”adevăr sau provocare”.  Totul a fost filmat cu un telefon mobil, iar imaginile de neimaginat au ajuns la organele de anchetă, care acum fac cercetări.

Polițiștii locali din Aninoasa sunt cei care au aflat despre incredibila faptă care s-a consumat în incinta fostei unități miniere, acum închisă. Copiii au vorbit între ei și așa informațiile au ajuns la urechile oamenilor legii, care s-au sesizat imediat.

Evenimentul fără precedent i-a șocat până și pe edili, care nu s-au mai confruntat cu așa ceva, iar cei trei copii au fost imediat introduși într-un program de consiliere psihologică.

”Noi, prin Poliția Locală, am fost informați de cele întâmplate. Copiii se jucau ”adevăr sau provocare”, iar o fetiță i-a dat alteia pedeapsă să facă…treburi dintr-astea și pe urmă scenele s-au filmat cu telefonul. Noi am intrat în posesia filmării, am sesizat Direcția de Protecție a Copilului, poliție… Acum am intrat pe program de consiliere psihologică cu copiii. După cum am văzut eu, nu prea au înțeles ei despre ce este vorba. Ei o iau ca pe o joacă. Nu sunt din familii dezorganizate, sunt din familii normale, ca să spun așa. Părinții chiar au grijă de ei, dar la joacă, pe afară…”, a declarat pentru Informația Văii Jiului primarul Aninoasei, Nicolae Dunca.

Cazul este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

”Confirmăm faptul că s-a întocmit un dosar de cercetare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții Biroului de Asistență Socială din cadrul Primăriei”, a declarat Bogdan NIțu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani sub numărul 5467/P/2017.

Polițiștii locali s-au sesizat la timp și au reușit să ajungă la acele imagini și să le șteargă din telefonul cu care fuseseră filmate înainte ca acestea să fi putut fi distribuite în spațiul on-line, cum s-a mai întâmplat în alte cazuri. Filmarea este, însă, probă la dosarul de cercetare penală.

În Aninoasa este primul incident de acest gen, iar autoritățile încearcă acum, inclusiv în școli, să preîntâmpine alte incidente de o asemenea gravitate.

Carmen COSMAN – PREDA