Apă cu cisterna. O avarie de proporții i-a lăsat ore în șir pe uscat!

0
445
Foto: Arhiva

Mai multe zone din municipiul Petroșani au rămas ore în șir fără apă din cauza unei avarii produse pe conducta magistrală. În Bosnia astăzi a fost trimisă o cisternă pentrua  suplini lipsa apei de la robinete.

Vineri seara, oficialii ApaServ au anunțat că, din cauza unei avarii produse pe conducta de magistrală care alimentează rezervoarele 2 x 2000 mc Dărănești din Petroșani, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă între orele 21:00-8:00 în zona de centru și de nord a municipiului Petroșani, zona pieței, cartierele Dimitrov, Carpați și parțial colonia Petroșani.

În această dimineață problema nu era rezolvată decât parțial, iar locuitorii din cartierul Bosnia mai au încă de așteptat până când vor avea din nou apă potabilă. În plus, în partea de Nord a municipiului sunt probleme legate de presiunea apei.

”Presiunea apei potabile va fi mai scăzută la etajele superioare din partea de nord a municipiului Petroșani. De asemenea alimentarea cu apă potabilă rămâne întreruptă în cartierul Bosnia din Petroșani până la orele 20.00”, a precizat directorul SC ApaServ valea Jiului SA, Costel Avram.

Pentrua  diminua oparecum disconfortul creat, în cartierul Bosnia alimentarea cu apă se va realiza astăzi cu cisterna.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here