Se reface documentația la terenul pentru noul telescaun din Parâng

0
164

Edilii din Petroșani vor neapărat să amenajeze cât mai curând un nou telescaun în Parâng, așa cum este prevăzut în amplul proiect de dezvoltare a domeniului schaibil. Și, pentru că au pierdut în instanță procesul cu Romsilva pentru terenul necesar, reprezentanții administrației publice locale refac documentația necesară.

Încă de la începutul acestui an municipalitatea din Petroșani a luat deja legătura cu un topograf pentru a reface documentația pentru terenul din  Parâng, disputat ani în șir în instanță cu Romsilva, pe unde ar urma să treacă noul telescaun. Zăpada s-a topit în mare parte, așa că se intră în teren.

”S-a topit zăpada și vom intra în teren pentru a reface documentația pentru a scoate din fondul forestier 10 hectare de teren”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Primăria Petroșanii a pierdut litigiul din instanță, în procesul cu Romsilva,  pe motiv că documentația privind atribuirea terenului nu era bine întocmită și apăreau inadvertențe în ceea ce privește suprafața solicitată. Așa că, edilii au luat legătura cu un topograf autorizat pentru refacerea actelor necesare, astfel încât să poată fi construit TS4.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here