Modificări pe facturile Apa Serv Valea Jiului

0
483

Odată cu emiterea facturilor din această lună, abonații operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, vor avea parte de câteva diferențe față de lunile precedente.

Astfel, conform datelor oficiale, va suferi modificări cantitatea de apă uzată evacuată de utilizatorii casnici, respectiv modificarea cotei de la de la 80% la 90% din cantitatea de apă potabilă furnizată. De asemenea, se modifică și cantitatea de apă meteorică preluată de reţeaua de canalizare pentru utilizatorii casnici, respectiv modificarea cantităţii de la 1 mc la 0,9 mc/locuinţă/lună, spun reprezentanții societății.

Aceste modificări se aplică odată cu emiterea facturilor din luna aprilie 2018, au precizat reprezentanții Apa Serv Valea Jiului SA.

Modificările sunt în concordanță cu Regulamentul Consolidat și Armonizat al serviciului de Alimentare cu Apă și Canalizare pentru Valea Jiului, aprobat prin Hotărârea nr. 5/26.01.2018 a Consiliului Judeţean Hunedoara şi Hotărârea nr. 5 a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Apa Valea Jiului”.

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here