Cuplurile ”de aur”, premiate la Petroșani

0
260
Foto: Arhiva

Primăria Municipiului Petroșani premiază cuplurile din localitate care au împlinit 50 și 60 de ani de căsătorie. Manifestările dedicate Zilei Familiei vor avea loc miercuri, 16 mai, la ora 10,00, in Sala de Marmură a administrației publice.

Cuplurile cu 50 de ani de căsătorie vor primi, fiecare, câte un premiu în valoare de 500 de lei, iar cele care au aniversat 60 de ani câte 700 de lei.

”Familia este celula de bază a societății, este mediul în care învățăm să deosebim binele de rău, în care ne formăm valorile morale și care, prin interacțiunile pe care le avem de-a lungul vieții, se răsfrâng în comunitatea din care facem parte. Scopul Zilei Familiei, instituită în anul 2012 și fixată pe 15 mai, este de a promova și de a păstra valorile culturale, morale și tradiționale ale comunității noastre. Acțiunea dedicată acestei zile a vizat revigorarea dialogului dintre familii, instituirea unui schimb de experiență prin dialog, transmiterea unor metode de conviețuire generațiilor mai tinere, promovarea și recunoașterea importanței familiei”, a  precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Manifestările ocazionate de marcarea Zilei Familiei au fost aprobate de Consiliul Localm de la bugetul local fiind alocată suma de 10.500 de lei în acest scop.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here