Apa Serv continuă licitațiile pentru lucrările din programul finanțat pe POIM

89

Operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA continuă licitațiile pentru contractele cuprinse în programul mare finanțat din fonduri europene prin POIM. Anul acesta în trei localități vor începe efectiv lucrările, dar și pentru celelalte sunt șanse mari să fie semnate contractele.

Deja au fost semnate contractele pentru utilaje și cel de asistență tehnică, primele două din proiectul mare, însă urmează și celelalte.

”Urmează să înceapă lucrările la Uricani, Lupeni, Petroșani și stațiile de tratare. Anul acesta sigur vor fi semnate contractele și vor începe și lucrările. În scurt timp vom scoate la licitație Vulcanul, Aninoasa și Petrila aducțiunea. Sunt șanse foarte mari să semnăm anul acesta toate lucrările. Cert este că Lupeni, Petroșani și Uricani vor începe efectiv lucrările anul acesta”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Proiectul derulat de operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului are o valoare de peste 323 de milioane de lei. Banii vin din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Carmen COSMAN – PREDA