Campanie pe biciclete. ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi!”

477
Foto: Arhiva

Apa Serv Valea Jiului SA continuă și în acest an campania demarată în urmă cu doi ani pentru a conștientiza populația că locul deșeurilor NU este în canalizare.

Campania se intitulează sugestiv ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi!”, iar în anii trecuți a  avut un impact neașteptat. De data aceasta se va desfășura pe biciclete.

”Vom face o acțiune pe biciclete, pentru a informa populația ce se întâmplă atunci când deșeurile ajung în canalizare”, a declarat Costel Avram, directorul operatorului de apă și canalizare Apa Serv Valea Jiului  SA.

În 2016, când a fost lansată această campanie, în prima parte a programului zeci de angajați ai Apa Serv, împreună cu directorul societății, au bătut la pas Valea Jiului, de la Est la Vest, de la Petrila până la Uricani, pentru a aduce la cunoștința cetățenilor ce riscuri implică aruncarea deșeurilor în sistemul de canalizare. Astfel, mesajul a putut să ajungă la cât mai mulți locuitori, abonați ai Apa Serv Valea Jiului. Iar oamenii au aprecizat abordarea operatorului de apă din Valea Jiului.

Carmen COSMAN – PREDA