Continuă programul de reabilitare a străzilor la Lupeni

260

Municipalitatea din Lupeni continuă programul de reabilitare a străzilor și trotuarelor din localitate. Un proiect complex, care a debutat în această primăvară.

Miercuri, de exemplu, se lucra la construirea rigolelor pe strada Tusu, asta după ce marți echipele de muncitori au fost ”cantonate” pe Aleea Castanilor, în zona fostei Poște, unde au fost lucrări de asfaltare.

”Avem nevoie de drumuri, avem nevoie de trotuare, dar, pe lângă acest lucru, avem nevoie și de partea umană. Avem nevoie de proiecte sociale, astfel încât oamenii să fie integrați în sistemul nostru. Din punctul nostru de vedere, lucrurile decurg așa cum au fost prinse în proiect, adică foarte bine până în acest moment. Randamentul este așa cum ni-l dorim, însă punem accent mai ales pe calitatea lucrărilor”,a  declarat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

Acesta a subliniat că verificările în teren au reliefat faptul că lucrările realizate sunt foarte bine executate. Primarul Lupeniului a mai precizat că programul prevede și amenajarea de parcări în municipiu.

În municipiul Lupeni se derulează amplul program de ”Modernizare străzi, alei și trotuare din municipiul Lupeni”, unul dintre cele mai mari programe investiționale din această localitate.

Carmen COSMAN – PREDA