Promovat fără probleme. De la medic veterinar, la inspector superior în Primăria Petrila

1096

Marius Alin Cioară a promovat fără probleme concursul pentru postul de inspector superior în cadrul Primăriei Petrila, la Serviciul Public de Poliție Locală. A fost singurul candidat, dar nu a luat chiar punctaj maxim.

88 de puncte la proba scrisă și 86 de puncte la interviu. Acesta este punctajul cu care Marius Alin Cioară a dat jos halatul de medic veterinar pentru un post de inspector superior pentru Serviciul Public de Poliție Locală – Compartimentul Dispecerat Monitorizare și Pază Bunuri din cadrul Primăriei Petrila.

A candidat singur, iar regulamentul de concurs nu pare să-l fi pus absolut deloc în dificultate. Condițiile de participare au fost studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 9 ani. Și cum le îndeplinea, s-a înscris și a și promovat concursul pe post. Așa că, dacă examenul nu va fi contestat – și nici nu ar fi fost până acum, din informațiile noastre – Marius Cioară poate da uitării cariera de medic veterinar. Cel puțin pentru moment.

Carmen COSMAN – PREDA

Salt pe trambulină?! Concurs cu rezultat așteptat la Petrila