Diplomă de onoare pentru un ”senior” de la Apa Serv

135

Momentul ieșirii la pensie al unuia dintre angajații cu ”state vechi de plată”, cum se spune, de la Apa Serv Valea Jiului SA a fost tratat și punctat așa cum se cuvine, în semn de respect și omagiu pentru întreaga activitate.

Este vorba despre o doamnă, Daniela Urziceanu, angajată la Centrul de Încasări din Aninoasa al SC Apa Serv Valea Jiului SA. Conducerea operatorului de apă și apă uzată din Valea Jiului i-a mulțumit pentru întreaga activitate și i-a conferit o diplomă de onoare.

”Ne despărțim cu greu de oameni de valoarea celei pe care a demonstrat-o, de-a lungul vremii, și doamna Daniela Urziceanu. Trebuie să remarc faptul că, în ce 16 ani în care ne-a fost colegă de nădejde la Centrul de Încasări de la Aninoasa, doamna Daniela Urziceanu a fost pentru noi toți un exemplu de seriozitate, integritate și altruism. Acum, odată cu momentul ieșirii sale la pensie, i-am mulțumit cu toții pentru activitate și colegialitate și i-am conferit o diplomă de onoare, ca să ne țină minte și de acum înainte, să nu uite niciodată și să fie mândră că a făcut parte din echipa Apa Serv Valea Jiului. Îi doresc, în numele meu și al întregii echipe de la Apa Serv, viață lungă, sănătate, fericire și La mulți an”, a declarat Costel Avra, directorul SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Daniela Urziceanu are o activitate totală în câmpul muncii de 31 de ani, din care mai mult de jumătate a activat doar în cadrul operatoruluide apă și canalizare din Valea Jiului.

Carmen COSMAN – PREDA