Apa Serv/ Soluții pentru localnicii de pe strada Coasta

222

Reprezentanții Apa Serv Valea Jiului SA caută soluțiile optime pentru a-i ajuta pe localnicii de pe strada Coasta din Petroșani care au sesizat  lipsa presiunii apei în gospodării.

Chiar dacă problema nu ar fi neapărat în ”curtea” operatorului regional de apă din Valea Jiului, care conform legii este obligat să asigure totul până la limita de proprietate, oficialii Apa Serv spun că au gândit deja o soluție pentru a veni în sprijinul acestor oameni, care suferă practic din cauza diferenței de nivel la care sunt situate gospodăriile lor.

Luni, directorul general al Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram, împreună cu alți factori responsabili din cadrul societății de apă, au fost în zona respectivă pentru a vedea la fața locului care este problema și cum poate fi rezolvată.

”Joi trecută, au fost în audiență la mine mai mulți oameni care au ridicat problema lipsei presiunii. Această presiune scăzută nu este în conducta principală, până la limita proprietății, acolo de unde trebuie să își tragă apa, ci la ei în case. Am verificat și la hidrantul instalat acolo și nu este nicio problemă în ceea ce privește presiunea. Dar, eu mă pun și în locul acestor oameni, care au nevoie de apă. Am găsit o soluție să îi ajut. Vom monta un hidrofor mai mare, să încerc la cele 6 case să măresc presiunea la doi bari și atunci să aibă presiune mai mare în case”, a declarat directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram.

Carmen COSMAN – PREDA