Povești de viață aduse la lumină. O viață cât un centenar!

0
82
Foto: Radio Romania Cultural

Șase hunedoreni care au împlinit deja 100 de ani sau urmează să îi împlinească în acest an vor fi vizitați de autoritățile județului Hunedoara în cadrul campaniei denumite ”O viață cât un centenar”, care urmărește aducerea în prim plan a poveștilor de viață a acestor români.

Miercuri, 13 iunie, patru dintre cei șase hunedoreni care au împlinit sau urmează să împlinească anul acesta venerabila vârstă de 100 de ani vor primi vizita prefectului județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely. El va fi însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Decebal” Hunedoara, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara și ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cele patru persoane locuiesc în municipiul Orăștie, în comuna Beriu și în comuna Orăștioara de Sus.

Ministerul Afacerilor Interne a lansat Campania „O viaţă cât un centenar”, prin care se dorește aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri. În cadrul campaniei, în perioada următoare, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară vor ajunge la cele 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini în anul 2018 vârsta de 100 de ani pentru a-i cunoaște, pentru a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui veac trăit în România.

 

 

 

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here