Gospodarii spațiilor verzi din Lupeni, felicitați de edili

Zone verzi atent amenajate, transformate în adevărate ”oaze” de frumos. O parte a locuitorilor din municipiul Lupeni a răspuns apelului lansat de municipalitate, iar oamenii și-au amenajat zonele din jurul blocului, care astfel au prins culoare.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a ținut să îi felicite și, totodată, să le mulțumească celor care au contribuit din plin la înfrumusețarea spațiilor din jurul blocurilor. Mai mult, le-a și popularizat.

”FELICIT și le MULȚUMESC în același timp tuturor cetățenilor care au înțeles să își aducă contribuția prin amenajarea spațiilor din jurul blocurilor la PROIECTUL nostru de ÎNFRUMUSEȚARE ȘI MODERNIZARE a municipiului LUPENI. Sper ca imaginile cu aceste locuri să determine tot mai mulți locuitori ai localității noastre să infrumusețeze zona in care locuiesc și să-și aducă astfel contribuția la acest proiect. RESPECT pentru acesti OAMENI FRUMOȘI ȘI GOSPODARI!”, a spus primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

La începutul primăverii, la Lupeni s-a dat startul curățeniei de primăvară, iar edilii i-au invitat pe cetățeni să se alăture campaniei de înfrumusețare a urbei. Iar oamenii au fost receptivi.

Carmen COSMAN – PREDA