Lucrări pentru prevenirea inundațiilor, din dividendele pe anul trecut

0
82

Au scăpat de inundațiile din anii trecuți și asta datorită lucrărilor  de regularizare a apelor făcute în ultima perioadă și a alotor proiecte investiționale implementate în acest sens. Lucrările vor continua, astfel încât să nu mai existe nici un fel de problemă.

An de an, la fiecare ploaie mai puternică, locuitorii din zona Aeroport – Petroșani se uitau disperați cum apa le năvălește în case. Acum, chiar dacă zile în șir a plouat torențial, aceste probleme nu s-au mai semnalat. Cum a  fost posibil, ne spune directorul SC Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram.

”La nivelul Văii Jiului nu au mai fost probleme și, mai ales, în Petroșani în zona inundabilă din Aeroport și asta datorită faptului că și Apele Române și-au făcut unele investiții pe pârâul Staicului și pe Sălătruc, pentru a  rezolva problemele. În același timp, și noi am făcut investiții. De asemenea, vom avea o discuție la Primăria Petroșani ca dividendele pe anul trecut, 90.000 de lei, să fie investite. Să vedem exact care sunt lucrările pe care trebuie să le facem astfel încât ploile abundente să nu mai aducă inundații în Petroșani”,a  declarat Costel Avam, directorul Apa Serv Valea Jiului SA.

Avram a precizat că știu unde sunt punctele nevralgice, însă este important ca toate lucrările necesare să fie puse pe hârtie împreună cu Primăria, iar Apa Serv să înceapă execuția în regie proprie.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here