Locuri de picnic amenajate de Apa Serv

După ce au ecologizat albia Jieţului, repreZentanţii Apa Serv Valea Jiului SA au anunţat că nu se vor opri la această etapă, ci vor amenaja şi locuri speciale de picnic.

În primul rând, oficialii operatorului de apă şi apă uzată din Valea Jiului sunt de părere că este nevoie de coşuri de gunoi, astfel încât deşeurile să nu mai ajungă în ape şi să le polueze.

“Am avut discuţii cu colegii mei. Vreo doi sunt în concediu, dar, când vin, începem pe Jieţ să facem locuri de picnic şi coşuri de gunoi, astfel ca oamenii să nu mai arunce gunoiul la întâmplare şi să se murdprească albia râului. Vrem să găsească locuri special amenajate să arunce gunoiul după ce merge la picnic”, a  declarat directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

La începutul acestei luni, reprezentanții Apa Serv Valea Jiului SA au marcat Ziua Mediului într-un  mod inedit: prin mișcare și atitudine. Au pornit pe biciclete pe Cheile Jiețului și, în același timp, au ecologizat și albia apei. La finalul acțiunii ”recolta” a fost impresionantă. S-au strâns zeci de saci cu deșeuri, care au fost încărcate într-o camionetă și duse acolo unde le este locul, adică la gunoi.

Carmen COSMAN – PREDA