Premiaţi pentru zonele verzi îngrijite

0
385

Cei care s-au preocupat de înfrumuseţarea zonelor verzi din jurul blocurilor vor fi premiaţi de autorităţile publice din Lupeni. Eforturile oamenilor au fost deopotrivă lăudate, promovate şi încurajate.

Sunt prea puţini angajaţi ai Primăriei Lupeni care se pot ocupa de întreținerea spațiilor verzi din localitate, iar edilii au lansat un apel la populaţie să vină în sprijinul acestora. Iar rezultatele îndemnului civic nu au întârziat să apară.

“Avem în jur de 100 de scări de bloc care arată foarte bine, care sunt înrgijite. Îi vom premia pe cei care îngrijesc zonele din jurul blocurilor. Astfel, noi vrem să arătăm că suntem mulțumiți de ceea ce oamenii au făcut și, dacă îi premiem, poate convingem și alți cetățeni să se mobilizeze și să ia acest exemplu”, a declarat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriţă.

La începutul primăverii, la Lupeni s-a dat startul curățeniei de primăvară, iar edilii i-au invitat pe cetățeni să se alăture campaniei de înfrumusețare a urbei. Iar oamenii au fost receptivi.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here