Sens giratoriu în intersecţia cu Petrila

0
381

Municipalitatea din Petroşani va amenaja un sens giratoriu în intersecţia cu Petrila, pentru descongestionarea circulaţiei.

Consilierii locali au aprobat, la ultima şedinţă,indicatorii tehnico-economici actualizati pentru obiectivul de investitii “Amenajarea sens giratoriu intersectia DN 66 cu str. Dealului municipiul Petrosani, judet Hunedoara”.

“Valoarea totalã a lucrãrilor conform devizului general a fost de 222.570 lei cu TVA, din care C+M 194.760 lei cu TVA. Din anul 2015 si pânã în prezent, au avut loc modificãri legislative (modificarea salariului minim pe economie, modificarea TVA, cresterea preturilor, structura devizului general conform legi 98/2016). Tinând cont de cele prezentate valoarea totalã actualizatã este de 250.050 lei cu TVA din care C+M, 220.800, valoare inclusiv TVA”, se aratã în hotărârea aprobată de Consiliul Local Petroşani.

Discuţiile privind necesitatea amenajării acestui obiectiv investiţional se poartă încă din 2015, pe fondul mai multor accidente care au avut loc în zonă şi a fost nevoie de o actualizare a devizului iniţial. O parte din suma necesară ar urma să fie asigurată de Consiliul Judetean Hunedoara.

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here