Modernizări pentru reducerea costurilor, la Apa Serv Valea Jiului

0
78

Operatorul de apă şi apă uzată din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, investeşte în modernizarea si automatizarea anumitor obiective. Totul în cadrul unui plan de eficientizare si reducere a costurilor implementat la această societate.

Unul dintre obiectivele vizate de acest program sunt bazinele de apă, care erau deservite de câte 2- 3 angajaţi, ce aveau misiunea doar de a le supraveghea şi păzi, iar acum vor ocupa alte posturi.

”Am început sã investim în modernizarea si automatizarea anumitor obiective şi nu mai este nevoie sã stea câte trei – patru angajaţi, sã se uite la ele. Aceştia vor ajunge pe teren. Costurile cu  personalul indirect productiv sunt ridicate la aceste obiective, iar economiile pe care le putem face automatizându-le sunt foarte mari. Oamenii nu rãmân fãrã loc de muncã, sã nu se înţeleagã greşit, ei  vor ajunge sã acopere acele posturi din producţie unde avem mare nevoie de  personal”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.  

Programul de eficientizare  si modernizare derulat de operatorul de apă a adus o serie de beneficii. Să nu uităm investiţiile de la staţiile de tratare a apei de al Jieţ şi Valea de Peşti, care au funcţionat fără probleme chiar şi când turbiditatea apei a fost foarte mare.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here