Se acuză reciproc/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică

1
187

Procesul dintre Complexul Energetic Hunedoara şi fostul director al companiei, Emil Floruţ, se plimbă între Oradea, Petroşani şi Hunedoara. Fiecare dintre părţi se acuză reciproc şi îşi impută diverse prejudicii.

Acum cauza este pe rolul Tribunalului hunedoara, unde tocmai a fost înregistrată. A ajuns aici de la Judecătoria Petroşani, care după mai multe termene de judecată şi-a declinat competenţa materială în favoarea instanţei ierarhic superioare. Adta după ce dosarul s-a aflat inițial pe rolul Judecătoriei Oradea, care a decis conexarea cauzei la un alt dosar de la Petroșani.

Așa cum spuneam, cele două părți  s-au dat reciproc în judecată și își susțin pretențiile. Emil Floruţ a fost director al CEH timp de trei luni, fiind revocat din funcţie la finele lunii decembrie a anului 2015, printr-o decizie a Consiliului de Administrație. Între fostul director general și membrii CA au existat mai multe neînțelegeri, între care și faptul că acesta nu a întocmit la timp un plan propriu de management al societății, în intervalul stabilit de 90 de zile, aspect care a cântărit greu la revocarea din funcţie a lui Floruţ. De asemenea, fostului director general al CEH i s-a mai reproşat faptul că nu a trimis membrilor CA raportul de activitate pe trimestrul III, că ar fi absentat prea mult de la sediul societății și că ar fi avut o relație deficitară cu sindicatele. Oficialii CEH l-au acţionat în judecată pe Emil Floruţ, după ce Corpul de Control al directorului general a constatat, în urma unor verificări, că acesta ar fi decontat nejustificat aproape 2600 de lei.Numai că ex-managerul CEH, Emil Floruţ, a contestat revocarea din funcţie şi a dat CEH-ul în judecată, solicitând la rândul său de la entitatea energetică hunedoreană peste 145 mii lei.

 

Comments

comments

1 COMENTARIU

  1. […] Acum cauza este pe rolul Tribunalului hunedoara, unde tocmai a fost înregistrată. A ajuns aici de la Judecătoria Petroşani, care după mai multe termene de judecată şi-a declinat competenţa materială în favoarea instanţei ierarhic superioare. Asta după ce dosarul s-a aflat inițial pe rolul Judecătoriei Oradea, care a decis conexarea cauzei la un alt dosar de la Petroșani. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here