Lupeni/Apel pentru prinderea „vandalilor” de pe domeniul public

Distrug tot ce le iese în cale, iar Primăria Municipiului Lupeni face un apel public pentru prinderea acestora.

Sătui să vadă cum tot ce se realizează este distrus, edilii din Lupeni fac apel la populaţie pentru a-i prinde pe cei care vandalizează mobilierul stradal, locurile de joacă, florile din jardiniere sau alte lucruri care le ies în cale.

„Este inadmisibil. Ce facem astăzi, se distruge mâine! În ciuda eforturilor depuse de Primăria Municipiului Lupeni, de a efectua investiții în vederea înfrumusețării localității noastre, persoane rău intenționate distrug tot ce le iese în cale.
Rugăm și pe această cale cetățenii Municipiului Lupeni, să vină în sprijinul nostru și să solicite sprijinul Poliției Locale Lupeni la numărul de telefon de intervenţie rapidă -0760240497, atunci când văd persoane rău intenţionate, care comit astfel de fapte”, spune primarul localităţii, Lucian Resmeriţă.

Nu este prima dată când localnicii din Lupeni dau dovadă de sprijin civic. Oamenii au venit în sprijinul primăriei mai ales în ceea ce priveşte depozitarea la întâmplare a deşeurilor rezultate din demolări. În plus, nu puţini sunt cei care au răspuns apelului lansat de municipalitate pentru înfrumuseţarea zoelor verzi din jurul blocurilor.

Carmen COSMAN – PREDA