Vulcan/ Este nevoie de o nouă magistrală de furnizare a agentului termic

0
227

Edilii din Vulcan ar vrea o nouă magistrală de termoficare, care să aducă agentul termic de la Termocentrala Paroşeni. Vulcanul ar rămâne fără căldură în sistem centralizat după refuzul celor de la societatea de termoficare din Petroşani privind furnizarea acestui serviciu.

Primarul Vulcanului, Gheorghe Ile, le-a propus celor de la Complexul ERnergetic Hunedoara să construiască o nouă magistrală, care să livreze agentul termic abonaților din Vulcan.

 “Cei de la CEH au venit să ne prezinte situația Petroșaniului, că nu mai furnizează căldură, și atunci, implicit, nu mai primim nici noi căldură la Vulcan. Am discutat să vedem dacă ar putea face o rețea nouă pentru Vulcan și au spus că nu au fonduri necesare pentru asta. Rețeaua veche nu o pot pune în funcțiune doar pentru Vulcan. A rămas să mai discute pentru Petroșani și dacă vor furniza agent termic atunci vom primi și noi căldură”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

La Vulcan, la această oră doar instituţiile publice mai sunt racordate la reţeaua centralizată de termoficare şi câţiva agenţi economici.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here