Sindicatele cer prelungirea Contractului Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor

1
295

Liderii Sindicatului „Muntele”, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, cer administraţiei să prelungească pentru încă un an actualul Contract Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor.

CEH traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar sindicaliştii sunt conştienţi de faptul că, mai mult decât este prevăzut acum, nu pot obţine la negocieri. Ba chiar este posibil să piardă din drepturi, spune preşedintele Sindicatului „Muntele”, Darius Cîmpean.

„Condiţiile în care funcţionează în momentul de faţă Complexul Energetic Hunedoara nu sunt unele care să creeze premisele obţinerii unor drepturi suplimentare la CCM şi atunci preferăm să nu pierdem ceea ce avem acum. Dacă intrăm acum în negocieri, va trebui să pierdem din drepturi, nu să câştigăm”,a  declarat Darius Cîmpean, preşedintele Sindicatului „Muntele”.

În data de 13 august reprezentanţii sindicatului se vor întâlni cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara pentru a discuta aceste aspecte, care au fost puse pe tapet şi în cadrul Consiliului de Administraţie. Actualul Contract Colectiv de Muncă urmează să expire în data de 7 septembrie.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

1 COMENTARIU

  1. […] CEH traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar sindicaliştii sunt conştienţi de faptul că, mai mult decât este prevăzut acum, nu pot obţine la negocieri. Ba chiar este posibil să piardă din drepturi, spune preşedintele Sindicatului „Muntele”, Darius Cîmpean. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here