Cabinet parlamentar al senatorului PNL Carmen Hărău, inaugurat la Lupeni

Vineri, la Lupeni, senatorul PNL şi-a inaugurat cabinetul parlamentar, în prezenţa unor numeroşi invitaţi din Valea Jiului şi de la nivel de judeţ.

Cabinetul parlamentar este situat pe Bulevardul Păcii, Blocul 2, Parter, iar sala a fost plină de oameni dornici sa dialogheze, să întrebe şi, la rândul lor, să îşi spună parerile. Este primul cabinet parlamentar deschis după 1989 de PNL în acest oraş şi de fapt de alt partid decât PSD.

“Este prima oară în istoria post decembristă când la Lupeni se deschide un cabinet parlamentar . Asta înseamnă foarte mult pentru municipiul Lupeni şi de fapt pentru toată zona de vest a Văii Jiului pentru că acest cabinet parlamentar va deservi cu siguranţă cetăţenii din Uricani, din Vulcan – care sunt foarte apropiaţi de noi, dar, de ce nu chiar şi pe cei din Aninoasa, Petropşani şi Petrila. Ne bucurăm că asta se întâmplă la noi, la Lupeni şi cu siguranţă oamenii sunt mulţumţi de ceea ce se întâmplă aici. Deja am semnale de oameni interesaţi să participe la audienţele pe care doamna senator Carmen Hărău şi domnul deputat Lucian Heiuş le vor ţine la Lupeni”, a declarat Cristian Roşu, preşedintele PNL Lupeni.

Acesta a precizat că oamenii sunt interesaţi de multe subiecte şi, în special, de pensii şi minerit.

Pe de altă parte, senatorul Carmen Hărău, spune că nu a putut sta deoparte atunci când colegii i-au spus că au nevoie de ea.

“Atunci când colegii de politică  mi-au spus că au nevoie de mine, nu am avut cum să nu răspund unei astfel de chemări. De asta suntem aici. Vom face absolut tot ce depinde de noi să creștem și să îmbunătățim viața oamenilor”,  a declarat la Lupeni, Carmen Eleonora Hărău, senatorul PNL.

La inaugurarea cabinetului parlamentar a fost prezent şi Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara.

“Un cabinet parlamentar eu îl văd ca un loc în plus unde oamenii vin să discute, să fie ascultați, înțeleși, sprijiniți și să fie îndrumați. Echipa din Lupeni va fi aici pentru a-i ajuta pe oameni. Oamenii au nevoie de o comunicare cât mai intensă cu cei care le pot schimba cursul problemelor lor în Parlamentul României. Parlamentarii noștri trebuie să fie informați despre problemele noastre așa cum sunt ele, nu să fie deformate de o tehnică de partid, de un discurs de stânga sau de dreapta. Sunt sigur că stăruința colegilor mei parlamentari nu va fi în zadar. Noi înțelegem că nu individualitățile câștigă în politică, ci echipa, pentru că aici, în Valea Jiului sunt foarte bine promovate câteva vârfuri de lance ale politicii, în general în partea roșie a politicii din Valea Jiului, însă noi credem că nu așa putem ajunge la concluzii pozitive”, a spus Adrian David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

Atacă două primării

Prezent la evenment, deputatul Lucian Heiuş a precizat că la viitoarele alegeri PNL îşi propune să câştige cel puţin două primării din Valea Jiului. Acum este primar liberal doar în Petroşani.

“Ne-am dori foarte mult ca, în 2020, să câştigăm cel puţin 2 primării în Valea Jiului. Una dintre ele, pentru care ne vom lupta foarte serios, este Primăria Municipiului Lupeni. La fel, municipiul Vulcan este una dintre ţintele noastre spre care ne vom direcţiona eforturile, să redevină un municipiu de dreapta, sub conducerea unui primar destoinic liberal”, a spus Heiuş la Lupeni.

Carmen COSMAN – PREDA