PSD Hunedoara a ajuns ţinta ironiilor poliţistului Godină după ce şi-a dat cu stângu-n dreptul!

2017

După o postare în care încercau să minimalizeze efectele represiunii jandarmilor asupra manifestaţilor de la mitingul de vineri din Piaţa Victoriei, PSD Hunedoara  ajuns ţinta ironiilor poliţistului – scriitor Marian Godină.

Social – democraţii hunedoreni au postat o imagine cu jurnalistul Mălin Bot, pansat – credeau ei!- când la mâna stângă, când la mâna dreaptă. Numai că Marian Godină îi învaţă, în stilul caracteristic, cum e cu imaginea în oglindă.

„Cum au găsit ei manipularea și cum au pus ei trei emoticoane de râs cu lacrimi, mândri de spiritul lor de observație. L-au prins pe Bot că e pansat când la o mână, când la alta. Băieți, cu prima ocazie când vă bărbieriți și țineți aparatul în mâna dreaptă, aruncați un ochi în oglindă. Veți vedea un prost pe care îl credeți deștept, părând că ține aparatul în mâna stângă. Să nu spargeți oglinda crezând că e a lui Soros, așa e efectul oglinzii, de fapt e aceeași mână și același prost”, scrie Godină pe pagina sa de Facebook.

După ce s-au prins că s-au făcut de mirul lumii, reprezentanţii PSD Hunedoara au şters postarea de pe pagina de socializare. Au rămas însă „urmele”, fix pe pagina lui Marian Godină.

Organizaţia PSD Hunedoara este condusă de Laurenţiu Nistor, deputat care şi-a manifestat în repetate rânduri ataşamentul faţă de actuala conducere a social –democraţilor.

Carmen COSMAN – PREDA