Dirigenţie de şantier pentru Aleea Muncii din Vulcan

205
Foto: Ziarul Exclusiv

Administraţia publică din Vulcan a scos la licitaţie publică dirigenţia de şanier pentru lucrarea ”Modernizare străzi și alei pietonale în zona străzii Aleea Muncii”.

Suma alocată în acest sens este de 111.907 lei şi este doar o mică parte din amplul proiect care vizează modernizare străzii și a aleilor pietonale în zona Aleii Muncii din municipiul Vulcan.

De precizat că, la finele anului trecut, consilierii locali din Vulcan au aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii „Modernizare străzi și alei pietonale în zona străzii Aleea Muncii”. Potrivit proiectului, în această zonă ar urma să fie amenajate mai multe pcări, drumuri și trotuare, valoarea totală a proiectului fiind de peste 4,2 milioane de lei

Scopul principal al proiectului este de ranforsare, reabilitare drum și parcări de pe strada Aleea Muncii, cartier Traian, zona blocurilor B1, B2, B3, BL. e1, e2. De asemenea, se urmăreşte crearea unui drum de acces la gunoierele blocurilor F8, F9, dar şi reabilitarea aleilor din cartierul Traian”, arată documetația.

Vor avea loc lucrări de îmbrăcare a străzilor, trotuarelor, lucrări de construcții de căi de acces pentru pietoni, dar și instalarea de mobilier stradal. Pentru acest proiect, Primăria Vulcan a obţinut finanţare prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Carmen COSMAN – PREDA