Administratorul public al județului Hunedoara, numit administrator provizoriu la Parcul Industrial Călan

347
Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, a fost numit în funcția de administrator provizoriu al Parcului Industrial Călan. Rămâne în continuare și administrator public, iar noua postură o privește ca pe o provocare.

Decizia a fost luată de AGA de la Parcul Industrial din Călan, obiectiv administrat de Consiliul județean Hunedoara împreună cu Primăria orașului Călan.
” Am participat în această calitate la prima ședință AGA de la Parcul Industrial Călan, unde am analizat situația în care se află acesta în prezent.  Personal, cred că funcționarea la parametri corespunzători a acestui parc industrial este vitală nu doar pentru orașul Călan, ci pentru dezvoltarea economică și socială a întregului județ. Am stabilit, împreună cu echipa de aici și un set de măsuri prin care vrem să sporim activitatea Parcului Industrial Călan, să atragem investitori, să creăm locuri de muncă pentru hunedoreni”, a  declarat Costel Avram
Programul de măsuri va fi propus Consiliului Județean și Consiliului Local Călan, astfel încât să poată fi aprobat în cadrul unei ședințe comune a Consiliului județean Hunedoara și Consiliului local Călan.
”Ședința va fi organizată chiar la sediul Parcului Industrial din Călan.  Voi face tot ce pot pentru a pune în mișcare și acest angrenaj economic și social, care poate deveni un pilon al dezvoltării în județul Hunedoara”, a mai precizat Avram.
Costel Avram rămâne în continuare și administrator public al județului Hunedoara, cele două posturi nefiind în incompatibilitate. Spune că a privit această funcție ca pe o provocare și își dorește ca Parcul Industrial Călan să devină operațional, conform destinației pentru care a fost creat.
Carmen COSMAN – PREDA