Apa Serv continuă licitațiile din programul cu fonduri europene

62
Operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA continuă licitațiile pentru contractele cuprinse în programul mare finanțat din fonduri europene prin POIM.

Deja au fost semnate contractele pentru utilaje și cel de asistență tehnică, primele două din proiectul mare, însă urmează și celelalte.
”În proiectul major s-a încheiat contractul de asistență și livrare echipamente. La cel de livrare echipamente, undeva la 30% din ele sunt și livrate. Ultima tranșă  a fost autolaboratorul cu detectări pierderi. În viitorul imediat apropiat ar fi o stație de tratare, Lupeni, Uricani, Petroșani, dar nu neapărat în această ordine. Credem că până la sfârșitul anului vor fi semnate o parte a celor 4 contracte, poate chiar toate patru. Cu siguranță în primăvată începem lucrările.  La stația de tratare este și proiectare și execuție”,a  declarat directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Cristian Ionică.
Proiectul derulat de operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului are o valoare de peste 323 de milioane de lei. Banii vin din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.