1.000 de porții de tocană de oaie și păsat, la Târgul de produse tradiționale de la Petroșani

431
La Târgul de produse tradiționale, ce va debuta vineri la Petroșani, vor fi împărțite gratuit nu mai puțin de 1.000 de porții de tocană de oaie și păsat.
Evenimentul se va desfășura în zona Centrului Civic din Petroșani, iar mâncarea va fi împărțită chiar de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, sâmbãtã, de la ora 11,00. Este cea de a VII-a ediție a Târgului de produse tradiționale de la Petroșani și, de la an la an, tot mai mulți producători au dat curs invitației lansate de muncipalitate. Anul acesta produsele vor fi diversificate, iar la Petroșani vor veni comercianți din Sibiu, Maramureș, Alba, Cluj și Gorj.
„Târgul de produse tradiţionale este un eveniment organizat de instituţia noastră, succesul avut în anii anteriori în rândul participanţilor (producători şi cetăţeni) stând la baza dorinţei de a organiza şi în acest an o altă ediţie, în luna octombrie”, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Edilul spune că în acest fel se doreşte susţinerea micilor fermieri şi meşteşugari, precum şi păstrarea tradiţiilor comunităţii locale. La acest eveniment vor participa producători din Valea Jiului, dar şi din alte zone ale ţării, cu produse din carne, lapte, panificaţie, etc.