S-a turnat fundația pentru noul bloc ANL din Lupeni

0
224

Noul bloc ANL din Lupeni destinat tinerilor începe să prindă contur. Deja s-a turnat fundația viitorului imobil.


Noul bloc ANL se construiește în imediata vecinătate a celorlalte două deja existente, dar, spre deosebire de acestea, va avea și apartamente, nu doar garsoniere.
”Astăzi s-a turnat fundatia noului bloc ANL, un bloc de locuințe pentru tineri, care are numărul 62 A. Lucrările se desfășoară conform graficului”, a declarat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.
Edilii din Lupeni se aşteaptă la o mulţime de cereri din partea localnicilor care îşi doresc o locuinţă ANL, mai ales că viitorul bloc ce se va construi din fondurile Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe va cuprinde şi apartamente cu două camere, spre deosebire de blocurile deja existente unde sunt garsoniere.
La mijlocul lunii iunie, a fost predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația pentru construirea noului bloc ANL. Imobilul va cuprinde 45 de unități locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere și 25 apartamente cu doua camere. Primarul Lupeniului a precizat că încă de la începutul acestui program s-a dorit construirea a trei blocuri ANL la ieșirea din Lupeni înspre Uricani, unde există și terenul necesar.
Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here