Drumul spre Straja a intrat în reparații

0
229

Consiliul Județean Hunedoara a demarat lucrările de reabilitare a drumului județean care leagă municipiul Lupeni de stațiunea Straja.

Este vorba despre DJ 664A, pe care a început turnarea stratului de uzură. Potrivit informațiilor, lucrările se vor derula pe o suprafață de aproximativ 3 km. Banii vin de la Consiliul Județean Hunedoara, care are în administrare această arteră rutieră

”Există rămase în planul de măsuri pe anul 2018 în jur de 13.000 mp pentru îmbră­că­minţi bituminoase. În Valea Jiului, singurul drum judeţean pe care poate fi pus asfalt este drumul de la Straja. Împreună cu domnul primar am discutat, iar anul acesta vor putea fi asfaltaţi în jur de 3,3 km. Anul viitor după discuţiile cu preşedintele Consiliului Judeţean vor fi prinse în buget sumele pentru rezolvarea întregului drum”, explica în urmă cu circa două săptămâni administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Drumul dintre Lupeni şi Straja este un obiectiv al Consiliului Județean Hunedoara, iar din acest motiv reabilitarea lui intră în atribuţiile administrației publice județene..

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here