Zăpada închide Transalpina. E pericol major!

Chiar și utilajele de deszăpezire, respectiv deservenții lor, sunt în pericol, din cauza căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile, astfel că reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să închidă drumul.

Măsura intră în vigoare de astăzi, 22.10.2018, începând cu ora 18:00. Potrivit CNAIR, circulația rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+800 – km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule.
”Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților. Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare”, au precizat reprezentații CNAIR.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.
Carmen COSMAN – PREDA