Vizită în teren, pe două drumuri județene din zona Bradului

0
291

Administratorul public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram, consilierii județeni Ancuța Suciu și Aurel Circo, împreună cu directorul Direcției Tehnice și Investiții, Carmen Guran și echipa sa, au verificat starea a două drumuri înainte de venirea iernii.

În această perioadă, pe DJ 741 Crișcior – Bucureșci – Balșa – Almașu Mic se vor realiza plombări în zona satului Curechiu, spun reprezentanții CJ Hunedoara.
”Pentru acest drum Consiliul Județean Hunedoara a aprobat deja nota conceptuală și tema de proiectare pentru asfaltarea a încă 3 kilometri, artera județeană fiind cuprinsă în programul de modernizări de anul viitor”, au precizat sursele citate anterior.
La solicitarea primarilor de la Bulzeștii de Sus și Baia de Criș, echipa a inspectat și DJ 762 Baia de Criș (DN 76) – Rișca – Baldovin – Rișculița – Bulzeștii de Jos – Bulzeștii de Sus – limită jud. Alba. Aici s-a decis plombarea de urgență a gropilor apărute în carosabil. Lucrarea de reparații va demara în această săptămână.

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here