Primarul Lucian Resmeriță: Cei de la Clubul Dynamic au primit anul acesta 14.000 de lei!

Sportivii de la Clubul Dynamic Lupeni nu mai pot primi anul acesta bani pentru a participa la un stagiu de pregătire centralizat. Au primit deja o sumă în acest sens, care a și fost cheltuită, atrage atenția primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

Consilierii locali liberali au inițiat un proiect de hotărâre  prin care Clubul Dynamic Lupeni să fie sprijinit financiar astfel încât să participe la un stagiu de pregătire centralizat. 7.000 de lei este suma calculată de aleșii PNL ca fiind necesară pentru 28 de copii și doi antrenori, la fel ca și în cazul copiilor legitimați la Sorii Junior s Lupeni, care au făcut luna trecută obiectul unei astfel de hotărâri de Consiliu Local.
Numai că primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, atrage atenția că, spre deosebire de Sorii Junior s Lupeni, cei de la Dynamic au mai primit anul acesta o sumă de bani pentru participarea la un cantonament centralizat, sumă care a fost deja cheltuită în scopul în care a fost alocată. Iar alți bani în acest sens nu mai pot fi acordați!
”Din păcate sunt în necunoștință de cauză (n.r. aleșii locali ai PNL) și este păcat că se întâmpă acest lucru. Dynamic Sport a primit pentru cantonament anul acest a 14.000 de lei, bani care au și fost cheltuiți. În aceste condiții, nu mai putem aloca alte fonduri pentru participarea la un stagiu de pregătire centralizat”,a  explicat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.
Carmen COSMAN – PREDA