Angajații Consiliului Județean Hunedoara au intrat în evaluare

O amplă evaluare a întregului personal se desfășoară în aceste zile la Consiliul Județean Hunedoara. Nu este exclusă desființarea unor posturi.

Are loc și o auditare internă, care trebuie să arate dacă într-adevăr lucrurile au mers așa cum trebuie și dacă s-a respectat regulamentul de funcționare a Consiliului Județean Hunedoara.

”De săptămâna trecută s-a început evaluarea și până în data de 10 trebuie făcută evaluarea tuturor. În același timp, auditul intern va analiza anumite direcții pentru a vedea exact dacă toate au mers după regulament și după statutul Consiliului Județean. Împreună cu conducerea CJ Hunedoara analizăm modificarea organigramei și vrem să spunem că organigrama trebuie să fie funcțională. La ora aceasta sunt unele carențe pe care dorim să le îndepărtăm”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara.

Structura de personal a Consiliului Județean este una stufoasă, iar reprezentanții administrației publice județene vor să vadă dacă toți angajații și-au îndeplinit sarcinile de serviciu care le revin.

Carmen COSMAN – PREDA