Echipamente și utilaje de milioane de lei au ajuns la Supercom

628

Echipamente și utilaje de milioane de lei au ajuns la cei de la Supercom, firma unui fost parlamentar PSD care de la finele anului trecut a preluat activitatea de salubritate din Petroșani.

Supercom SA București este câștigătorul licitației organizate de ADI – Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor pentru zona de colectare 4 Petroșani (Valea Jiului), contractul fiind adjudecat la valoarea de 51.168.983.

Utilajele și echipamentele necesare derulării proiectului finanțat din fonduri europene au fost preluate de municipalitatea din Petroșani la mijlocul lunii decembrie 2018 de al Consiliul Județean Hunedoara, cel care a implementat programul privind sistemul de management integrat al deșeurilor în județul Hunedoara, iar ulterior le-a predat, prin hotărâre de Consiliu Local celor de la Supercom.

Este vorba despre patru autocompactoare, în valoare totală de peste 3 milioane de lei, la care se adaugă 521 de containere din plastic și tablă, în valoare de peste 617.000 lei și alte 30 de bucăți de containere tip clopot cu o valoare de 74.550 lei.

De precizat că, printr-o hotărâre de consiliu anterioară s-a aprobat și delegarea gestiunii serviciului de salubrizare, astfel că era obligatorie și predarea utilajelor, echipamentelor și a resturilor bunurilor.

Potrivit informațiilor, firma Supercom SA București aparține fostului senator PSD Ilie Ionel Ciuclea.