Inspecție pe drumul județean din Brănișca

202

O echipă a Consiliului Județean Hunedoara, formată din administratorul public Costel Avram și doi angajați ai Direcției Tehnice, a inspectat, marți, tronsonul de drum județean care străbate comuna Brănișca,  precum și porțiunea de drum peste barajul de la Mintia. Deplasarea în teren vine pe fondul solicitărilor primarului Adel Ștef și a locuitorilor comunei Brănișca, nemulțumiți de cum arată partea carosabilă, au precizat oficialii Consiliului Județean Hunedoara.

Gropile apărute în asfalt îngreunează circulația rutieră și reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic, spun sursele citate anterior, care au precizat că tronsonul de drum județean în cauză este predat de către Consiliul Județean Hunedoara, prin protocol, asocierii de firme care lucrează la construcția autostrăzii A1, asociere care se obligă să-l întrețină în bune condiții pe toată durata șantierului, aspect ce a fost neglijat.

”În urma deplasării în teren, echipa de control a constatat că DJ 706A are nevoie urgentă de reparații prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică. În perioada următoare, se vor căuta soluții pentru remedierea problemei, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare fluent și fără incidente”, anunță oficialii CJ Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA