Analiza CJ Hunedoara la Apa Serv. Costel Avram: ”Disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază”

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, s-a aflat miercuri la Apa Serv Valea Jiului SA, acolo unde au fost analizați indicatorii economico – financiari ai operatorului de apă și apă uzată din Valea Jiului.

Costel Avram s-a aflat la Apa Serv în calitate de reprezentat al acționarului majoritar al acestui operator și s-a declarat mulțumit de activitatea operatorului regional. Pe de altă parte, administratorul pubic al județului Hunedoara spune că disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru echipa managerială.

”Din cifrele de bilanț ale anului 2018 rezultă că lucrurile au evoluat bine, în mod constant și eficient, iar pentru acest lucru mulțumesc întregului colectiv al Apa Serv Valea Jiului.

Le-am spus, totodată, colegilor de la Apa Serv că, pentru a păstra la aceiași parametri de eficiență activitatea acestui important agent economic din Valea Jiului și din județul nostru, disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru echipa managerială și pentru întregul colectiv. În ceea ce mă privește, atât personal, cât și ca reprezentat al Consiliului județean, voi face tot ceea ce pot pentru a sprijini activitatea Apa Serv, pentru că această firmă are un loc special în inima mea”, a declarat Costel Avram.

O primă decizie pe care deja Consiliul județean a stabilit să și-o însușească pentru acest an este cea care vizează introducerea apei potabile în stațiunea turistică Pasul Vîlcan.

Avram a condus societatea de apă din Valea Jiului timp de 6 ani şi o lună, respectiv din data de 1 iulie 2012 până în august anul trecut, când a devenit administrator public al Consiliului Județean Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA