Rezultatele cercetării INSEMEX Petroșani, prezentate la târgurile internaționale de inventică

0
58

Cele mai noi rezultate ale cercetării vor fi prezentate de INCD INSEMEX Petroșani în cadrul saloanelor internaționale de inventică. De-a lungul timpului, activitatea desfășurată INSEMEX Petroșani, rezultatele cercetării de la prestigiosul institut, au avut parte de o largă recunoaștere la nivel național și internațional, fiind recompensată cu o mulțime de premii, medalii și trofee.

Pentru acest început de an, INCD INSEMEX Petroşani şi-a manifestat deja intenţia de participare ca expozant şi de prezentare a celor mai noi rezultate ale cercetării în cadrul saloanelor internaţionale de inventică, a târgurilor şi expoziţiilor de profil care urmează a fi organizate în perioada imediat următoare. Astfel, INSEMEX va fi prezent la cea de a XVII-a ediţie a Salonului Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT Cluj-Napoca, 20-22 martie 2019, la Ediția a X-a a EUROINVENT – European Exhibition of Creativity and Innovation, în perioada 17 – 19 mai 2019, dar și la Salonul International de Invenții şi Inovații ”Traian Vuia” Timișoara, ediția a V-a , care se va desfășura în perioada 12 – 14 iunie 2019.

Pe de altă parte, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă – INSEMEX Petroșani organizează în acest an cea de-a IX-a Ediție a Simpozionului Internațional ”Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM 2019”.

”Având în vedere faptul că institutul nostru sărbătorește anul acesta 70 de ani de activitate neîntreruptă, vom marca acest moment festiv prin organizarea celei de-a IX-a Ediții a Simpozionului Internațional SESAM la Petroșani, în data de 3 octombrie 2019. Diseminarea rezultatelor cercetării și dezbaterea acestora în comunitatea științifică este o componentă importantă a strategiei de dezvoltare a institutului, reprezentând măsuri de creștere a prestigiului și vizibilității. În consecință vor fi în continuare susținute participările cercetătorilor la conferințele naționale și internaționale în domeniu”, a precizat Dr. ing. George Artur Găman, directorul general al INCD INSEMEX Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here