Ținutul Pădurenilor, pus în valoare și prin infrastructură. Drumul din Cerbăl va fi asfaltat

402

Ținutul Pădurenilor, o zonă de o frumusețe aparte, cu peisaje spectaculoase, va fi pus în valoare și prin infrastructură. Oficialii Consiliului Județean Hunedoara au dat undă verde asfaltării unui tronson al drumului județean 687 J ce leagă satul Cerbăl de Socet, asta după o vizită la fața locului.

Ținutul Pădurenilor a fost binecuvântat de Dumnezeu cu oameni harnici și peisaje spectaculoase, fiind extrem de apreciat de turiștii care ajung în zonă. Din păcate, o parte a drumurile sunt încă greu accesibile. Vestea bună este că, măcar parțial, situația se va schimba.

”Am fost într-o zonă cu un ridicat potențial de dezvoltare turistică din județul nostru: Ținutul Pădurenilor. Împreună cu președintele Mircea Bobora și cu primarul comunei Cerbăl, Mircea Claudiu Costa am evaluat starea drumului județean 687J care leagă Cerbăl de Socet, într-o zonă cu adevărat pitorească și am convenit să ne asumăm, pentru acest an, asfaltarea acestei porțiuni, lucru care în mod cert va duce la o creșterea a afluxului turistic în zonă și va aduce mai mult confort sătenilor din Ținutul Pădurenilor”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara

În această vară, în Ținutul Padurenilor sunt programate mai multe activități de promovare a tradițiilor și obiceiurilor din această zonă.

Carmen COSMAN – PREDA