Daniel Vișan, ex-directorul DADPP Petroșani, 94 de puncte la concursul pe care chiar el l-a organizat!

486

Fostul director al DADPP Petroșani, Daniel Adinel Vișan, a obținut o medie de 94 de puncte la concursul pe care chiar el l-a organizat pe vremea în care conducea direcția respectivă. Vișan a fost suspendat din funcție, prin decizia primarului Tiberiu Iacob Ridzi, din cauza unui proces care vizează fapte de corupție, dar a ajuns tot șef. Al unui serviciu din subordinea DADPP.

Daniel Adinel Vișan a fost singurul candidat pentru postul de șef serviciu, gr.II în cadrul Serviciului administrare cimitir, sera de flori, întreținere grupuri sanitare, concurs care a avut loc vineri. A obținut 88 de puncte la proba scrisă, dar maximum de puncte – 100, la interviu. Cu o medie de 94 de puncte a fost declarat admis fără emoții.

Daniel Vișan a fost suspendat din funcție după ce a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA, alături de secretarul Primăriei Petroșani, Adrian Negoe – de asemenea suspendat, respectiv fostul șef al DADPP, Lucian Dragomir, pentru fapte de corupție.

Carmen COSMAN – PREDA

Suspendat din funcția de director DADPP Petroșani din cauza unui proces pentru fapte de corupție, ”transferat” șef la un serviciu din subordine