Daniel Vișan, ex-directorul DADPP Petroșani, 94 de puncte la concursul pe care chiar el l-a organizat!

0
464

Fostul director al DADPP Petroșani, Daniel Adinel Vișan, a obținut o medie de 94 de puncte la concursul pe care chiar el l-a organizat pe vremea în care conducea direcția respectivă. Vișan a fost suspendat din funcție, prin decizia primarului Tiberiu Iacob Ridzi, din cauza unui proces care vizează fapte de corupție, dar a ajuns tot șef. Al unui serviciu din subordinea DADPP.

Daniel Adinel Vișan a fost singurul candidat pentru postul de șef serviciu, gr.II în cadrul Serviciului administrare cimitir, sera de flori, întreținere grupuri sanitare, concurs care a avut loc vineri. A obținut 88 de puncte la proba scrisă, dar maximum de puncte – 100, la interviu. Cu o medie de 94 de puncte a fost declarat admis fără emoții.

Daniel Vișan a fost suspendat din funcție după ce a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA, alături de secretarul Primăriei Petroșani, Adrian Negoe – de asemenea suspendat, respectiv fostul șef al DADPP, Lucian Dragomir, pentru fapte de corupție.

Carmen COSMAN – PREDA

Suspendat din funcția de director DADPP Petroșani din cauza unui proces pentru fapte de corupție, ”transferat” șef la un serviciu din subordine

 

Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here