Au fost reluate lucrările de modernizare a Bulevardului Tudor Vladimirescu din Lupeni

Odată cu încălzirea vremii edilii din Lupeni au dat startul la lucrările celui mai mare proiect de investiţii, respectiv finalizarea asfaltării bulevardului principal, Tudor Vladimirescu.

 

Amplul proiect investițional a demarat anul trecut, dar, în mod firesc, lucrările au trebuit să fie întrerupte pe perioada iernii.

Temperaturile ridicate din aceste zile au permis reînceperea lucrărilor la proiectul care vizează asfaltarea integrală a Bulevardului Tudor Vladimirescu, un proiect amplu finanţat din fonduri europene.

”Aşa cum am promis, pe măsură ce temperaturile de afară ne-au permis, am început lucrările pentru continuarea proiectului de modernizare a Bulevardului Tudor Vladimirescu, cel mai mare proiect de investiţii din municipiul Lupeni, cu o valoare totală de aproximativ 7 milioane lei, finanţat din fonduri europene. Lucrările rămase de executat sunt de la Spitalul Municipal Lupeni şi până la Barill, la intrarea în municipiul Lupeni. Sunt lucrări complexe, prin care nu numai că vom înlătura neplăcerile cu care s-au confruntat cetăţenii, cauzate de gropile apărute în asfalt din cauza iernii grele cu care ne-am confruntat, dar sunt și lucrări de modernizare. În urma finalizării lor, vom putea vorbi de un Bulevard total reabilitat şi modern”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Carmen COSMAN – PREDA