Amendată după ce a aruncat gunoiul la întâmplare

O femeie din Lupeni a fost sancționată după ce a fost prinsă că a aruncat gunoiul la întâmplare. A primit o sancțiune de 100 de lei.

Nu este pentru prima dată când la Lupeni contravenienții sunt sancționați de administrația publică locală și asta din dorința de a avea un oraș mai curat.

Continuăm acțiunile de sancționare a persoanelor care nu păstrează curățenia in oraș. O doamnă domiciliată pe strada Viitorului din municipiul Lupeni, a fost amendată de Poliția Locală, pentru depozitarea gunoiului menajer în alt loc decât cel amenajat”, a precizat primarul Lucian Resmeriță.

Primăria din Lupeni este decisă să lupte pe toate căile cu cei care nu respectă normele minime de bun – simț și se ajunge chiar și la amenzi. În această acțiune au fost atrași și cetățenii și nu puțini sunt cei care au sesizat edililor ”derapajele” semenilor lor.

Pentru cei care aruncã gunoiul în locurile neamenajate, ori direct de pe geam, cum s-a mai întâmplat, sunt prevazute amenzi usturătoare, care să descurajeze astfel de practici.

Carmen COSMAN – PREDA