Tiberiu Iacob – Ridzi: ”Nu divorțez și nu plec în Canada!”

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a ținut să dezmintă zvonurile care circulă în ultima perioadă despre el și familia lui. Și nu a făcut-o oricum, ci în fața unei numeroase asistențe, în Sala de Marmură a Priăriei Petroșani, acolo unde a fost serbată Ziua Familiei și au fost premiate ”cuplurile de aur”, care au împlinit 50 și 60 de ani de căsnicie.

COPYRIGHT 2009: ARTISTA / TANGO

”Dacă tot suntem într-un cadru atât de relaxat, sunt tot felul de zvonuri, cum că eu aș divorța. Nu divorțez. Nici nu am avut de gând vreodată să divorțez. Eu îmi iubesc foarte mult familia, soția și copiii, care sunt cel mai important dar de la Dumnezeu pentru noi. Și nici nu plec în Canada, sau în America sau în altă parte. Cei care ne iubesc sau țin la noi se vor bucura, ceilalți probabil se vor întrista”, a spus primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

În vârstă de 48 de ani, Tiberiu Iacob – Ridzi este căsătorit cu Monica Iacob – Ridzi și au împreună doi copii, un băiețel – Andrei și o fetiță – Maria. Din 2007 este primar al municipiului Petroșani. În ultimele luni au existat mai multe zvonuri ba că va divorța, ba că nu va mai candida și va pleca peste hotare, destinația cel mai des vehiculată fiind Canada. Tocmai aceste zvonuri a ținut edilul să le dezmintă.

Carmen COSMAN – PREDA