Întâlnire bilaterală româno-germană la sediul CJ Hunedoara

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, a primit miercuri, la sediul instituției, delegația condusă de Șefa Secției Economice și Comerciale a Ambasadei Republicii Federale Germania la București, SWANTJE KORTEMEYER, alături de HANS ERICH TISCHLER – Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu,  SEBASTIAN METZ – Director General, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România),  GUENTER MAIER, consultant în investiții Germany Trade and Invest,  RUXANDRA DUMITRESCU – Director Departament Consiliere Piață AHK România și  ANCA HOCIOTĂ – Director Departament Membri și Formare Profesională AHK România.

În cadrul întâlnirii, președintele Consiliului Județean Hunedoara a făcut o prezentare succintă a principalelor investiții aflate în curs de realizare în județ și a apreciat modelul de dezvoltare german.
Părerea mea despre prezența germană în România este una de excepție pentru că aveți proceduri clare, un mod pragmatic de a gândi, o seriozitate deosebită în ceea ce faceți”, a declarat Mircea Flaviu Bobora.
La rândul lor, membrii delegatiei germane și-au exprimat interesul pentru dezvoltarea învățământului dual și valorificarea potențialului investițional în zonă.
La întâlnire au participat și prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely, subprefectul Dorel Bretean, consilierii județeni Lenuța Armean și Mircea Popa și reprezentanți ai aparatului de specialitate din cadrul CJ Hunedoara.