Jean de la Craiova, Holograf și Andreea Bănică – la Zilele Municipiului Petroșani

Celebra trupă Holograf va concerta la Petroșani, cu ocazia Zilelor Municipiuli. Pe scena amplasată în zona Tearului ”I.D.Sîrbu” va urca și îndrăgita solistă Andreea Bănică. Și Jean de la Craiova va cânta anul aesta la Petroșani.

Anul acesta, manifestările reunite sub genericul de ”Zilele Municipiului Petroșani” vor avea loc în perioada 31.05 – 02.06.2019 și sunt programate mai multe acțiuni dedicate petroșănenilor.  Nu vor lipsi parada costumelor de carnaval și parda absolvenților claselor a XII-a.

Sărbătoarea se află deja la cea de a XVIII-a ediție, iar punctul culminant îl vor constitui, la fel ca și în anii precedenți, spectacolele de muzică populară și ușoară organizate cu această ocazie de municipalitate.

Anul acesta, la  Petroșani, la spectacolul de muzică ușoară vin celebrii Holograf și Andreea Bănică, dar pe scenă vor mai urca și Cătălin Stepa, Andrei Popa, iar în deschidere elevii de la CCS Petroșani, pregătiți de prof. Eugen Munteanu. Spectacolul de muzică ușoară este programat pentru data de 1 iunie, începând cu ora 19.00.

La muzică populară, cap de afiș este celebrul Jean de la Craiova. Pe scenă vor mai evolua Vlăduța Lupău & Rapsozii Maramureșului, Mirela Merlaș, Luke, Ansamblul Bujorii Muntelui, precum și elevii de la CCS Petroșani, pregătiți de prof. Eugen Munteanu. Spectacolul de muzică populară este programat pentru data de 31 mai, începând cu ora 18.00.

Suma alocată pentru organizarea celei de-a XVIII-a ediții a Zilelor municipiului Petroșani este de 113.500 lei. Finalul manifestărilor va fi unul grandios, cu focuri de artificii și lasere.