Lucrări recepționate. Asfalt nou pe drumul spre Straja

Drumul spre Stațiunea Straja a fost reabilitat. S-a turnat și stratul de uzură, iar miercuri lucrările au fost recepționate.

Proiectul investițional a demarat anul trecut, iar acum lucrările au fost finalizate și recepționate. Investiția face parte din programul de întreținere și reparații a drumurilor județene.

“Dacă anul trecut finalizam lucrarea finanțată de CJ Hunedoara, și aici mă refer la canalizarea din Straja, tot anul trecut am promis ca terminăm covorul asfaltic în această zonă deosebită, Straja. Promisiunile noastre au devenit realitate. Avem o colaborare foarte bună cu administrația din Lupeni”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.
“După cum vedeți, anul trecut am reușit să asfaltăm aproximativ 2,5 km, din acest drum foarte important inclusiv pentru dezvoltarea Stațiunii Straja, dar și anul acesta am reușit să reabilităm încă aproape 2,5 km. Felicit reprezentanții Consiliului Județean pentru ca iau în considerare prioritățile comunităților. Nu este prima dată când colaborăm foarte bine. De fiecare dată au venit în sprijinul localităților, nu numai în Lupeni, ci și în alte localități din Valea Jiului. Mă bucur foarte mult de acest parteneriat pe care îl avem și sunt convins că și în continuare vom reuși să facem foarte multe lucruri bune și, bineînțeles, să dezvoltăm împreună această stațiune”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Carmen COSMAN – PREDA