Lupenenii, așteptați la o piesă de teatru de excepție, la Palatul Cultural

La Palatul Cultural din Lupeni va fi pusă în scenă o piesă de teatru de excepție, protagoniști fiind actori ai Teatrului Național București.

Este vorba despre comedia ”Amanta”, iar evenimentul teatral va avea loc miercuri, 12.06.2019, de la ora 20.00. Prețul unui bilet este de  70,00 lei în sală, respectiv 60,00 lei la balcon.

Comedia ”Amanta”, în regia lui Armand Calinovici, o adaptare după celebra lucrare ”Încurcă lume” de A. D. Hertz, va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate în numeroase filme și piese de teatru din aria comediei. Ileana Olteanu/ Eugenia Șerban (Olga), Magda Catone / Monica Davidescu / Tania Popa (Didina Strâmbuleanu), Ovidiu Cuncea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone / Gavril Pătru (Matei Pintenaru) și Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), o distribiție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acțiunea se desfășoară la începutul secolului XX… În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură, dar Didina nu doarme. E furioasă! Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciuna când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce faci atunci când minciuna, o invenție de moment folosită de avocat, se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă? Hai să vedem pe unde scoți cămașa….când în familie cumnatul este PROCUROR!

”Vă așteptăm la spectacolul Amanta de A.d. Hertz, pentru a  afla împreună deznodământul acestei piese puse în scenă de îndrăgiții actori ai Teatrului Național București”, este invitația lansată de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Carmen COSMAN – PREDA