ALDE Hunedoara îl susține pe Tăriceanu la alegerile prezidențiale

Foto: Antena 3

Filiala Teritorială ALDE Hunedoara a decis să-l susțină pe președintele partidului, Călin Popescu – Tăriceanu, la alegerile prezințiale care vor avea loc în luna noiembrie. În plus, ar vrea ca Tăriceanu să fie candidatul comun ALDE – PSD, și cere conducerii centrale a partidului  ”să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD” în acest sens. De precizat că la alegerile europarlamentare din luna mai ALDE s-a situat sub pragul electoral și abia a obținut 4,16 procente.

Vă prezentăm în continuare rezoluția dată miercuri publicității de Filiala Teritorială ALDE Hunedoara, condusă de Mircea Ioan Moloț.

”În România zilelor noastre , avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească românește, un român cu mult bun simţ  care să  nu-şi denigreze ţara şi poporul,care sa pună valorile si tradiţiile româneşti mai presus de persoana sa, care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții viabile pe termen scurt și în perspectivă.

Avem nevoie de un președinte care să acţioneze demn și curajos în soluţionarea problemelor interne iar pe plan extern,să ne reprezinte cu onoare si demnitate.Să nu accepte indicaţii si condiţionari care altor state europene le sunt străine.  Pentru considerentele de mai sus, Organizaţia Teritorială ALDE Hunedoara susţine candidatura dlui.Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 şi cere conducerii centrale a partidului să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD,pentru stabilirea  unui candidat comun în persoana dlui. Călin Popescu –Tăriceanu,singurul care-l poate învinge pe actualul preşedinte”

Carmen COSMAN – PREDA