Parlamentar hunedorean: ”Teodorovici a mai împrumutat țara de la bănci cu încă 1 miliard de lei”!

Foto: Adevarul

Un parlamentar hunedorean dezvăluie că România s-a mai împrumutat cu încă un miliard de lei pe piața internațională. Senatorul PNL Carmen Hărău a precizat într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare că totul a început cu planul lui Liviu Dragnea de a scăpa de închisoare, iar măsurile populiste sunt continuate de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, președinte executiv al PSD. Problema este că nu doar noi, ci și copiii nostri vor plăti un preț uriaș.

”Ieri, Teodorovici a mai împrumutat țara de la bănci cu încă 1 miliard de lei! Continuă finanțarea dezmățului PSD pe seama viitorului românilor și al copiilor lor! Liviu Dragnea n-a vrut să meargă la pușcărie.  Ca șef de partid, el a renunțat la antica metodă electorală, aceea de a cumpăra voturi cu zahăr și ulei, a ambalat frumos niște minciuni fantasmagorice electorale, a câștigat alegerile și a încercat să-i mituiască pe români și să cumpere pacea socială. Unicul obiectiv: modificarea în liniște a legilor justiției, astfel încât el și alți infractori să scape nepedepsiți și să-și păstreze banii. A aruncat cu bani în stânga și în dreapta, fără măsură, fără simțul dreptății, fără să-l intereseze că, pentru a-și atinge el scopul, românii și copiii lor vor plăti un preț uriaș și vor trece printr-o suferință socială atroce. Dragnea n-a reușit să evite încarcerarea . Acum repară mașinile penitenciarului Rahova”, scrie Carmen Hărău.

Dar chiar și cu Dragnea în spatele gratiilor, deciziile populiste continuă. Senatorul PNL spune că ministru Finanțelor vrea să ajungă Președintele României și din acest motiv întârzie momentul unor măsuri de redresare financiară.

”Teodorovici vrea să se așeze pe fotoliul de la Cotroceni.  Rămas “să facă și să desfacă” în economia țării, deși știe că a ajuns cu finanțele pe marginea gropii, întârzie momentul unor măsuri de redresare. Vrea votul românilor despre care crede că se vor lăsa cumpărați. Ultimul scrutin de alegeri ar fi trebui să-i dea de gândit. Teodorovici nu va reuși să ajungă președintele României, iar oportunismul lui de a-i sprijini necondiționat pe Dragnea și pe Dăncilă, în dauna românilor, îl va arunca, alături de Dragnea și de alți acoliți siniștri ai acestuia, la groapa de gunoi a istoriei!”, conchide Carmen Hărău.

Carmen COSMAN – PREDA