Cum petrec lupenenii. Programul acțiunilor la Zilele Municipiului Lupeni

Timp de trei zile Lupeniul este în sărbătoare. Sunt o serie de acțiuni programate pentru perioada 12 – 14 iulie, acțiuni cuprinse în cadrul manifestărilor reunite sub genericul ”Zilele Municipiului Lupeni”.

Manifestările debutează vineri 12 iulie 2019, la ora 11.00, când, în foaierul Palatului Cultural Minerul, este programată o acțiune de suflet, respectiv premierea cuplurilor de aur, a celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La ora 18.30, în Parcul Copiilor din Bărbăteni va avea loc un spectacol de muzică populară.

Zilele Municipiului Lupeni continuă în data de 13 iulie. La ora 10,00 debutează concursul de biciclete şi cross pe grupe de vârste, locul de desfăşurare fiind șoseaua de centrură a localității. Înscrierile se vor face la Primăria Municipiului Lupeni vineri, 12 iulie, intre orele 9,00-12,00 şi în 13 iulie la locul de desfășurare a evenimentului, incepand cu ora 9,30 . Conform anunțului făcut de municipalitate, minorii trebuie să fie însoţiţi de părinţi care trebuie să deţină: Cartea de Identitate a părintelui şi Certificatul de naştere al participantului. Participanţii majori trebuie să aibă la ei. La ora 19.00 este programat  un spectacol de muzică ușoară, de asemenea în Parcul Copiilor din Bărbăteni, iar seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Duminică, 14 iulie, petrecerea continuă, iar autoritățile locale îi așteaptă pe toți locuitorii municipiului, începând cu ora 15,00, în Parcul Copiilor din Bărbăteni, la un spectacol de muzică susţinut de talente locale, urmat de un spectacol de muzică populară.

Manifestările sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Lupeni.

Carmen COSMAN – PREDA

Încep Zilele Municipiului Lupeni. Vezi cine încinge atmosfera